Skriv ut med undersider

Studenter og lærlinger

Studenter, nyutdannede og lærlinger kan få verdifull arbeidserfaring i Statsbygg. Gjennom blant annet Summer Internship og lærlingeplasser gir vi unge muligheten til å få faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø. 

Har du lyst til å ta del i noen av Norges største og mest spennende byggeprosjekter i årene fremover? Da kan Statsbygg være noe for deg.

Vi ansetter nyutdannede fra mange forskjellige fagfelt. Ingeniører og økonomer er vi ofte på utkikk etter. Våre ansatte har også annen utdanning, som IT, samfunnsvitenskap, kommunikasjon og juss. Bredden i vårt arbeid gjør at vi er en attraktiv arbeidsgiver for mange studenter.

Vi har også flere tilbud for deg som er under utdanning. Er du student og ønsker en forsmak på livet etter studiene, kan vårt Summer Internship kanskje være noe for deg. Har du valgt en yrkesfaglig utdanning og ser etter lærlingeplass, rekrutterer vi hvert år lærlinger innen IKT og eiendomsdrift.

Sommerjobber

Hvert år får 10-20 studenter muligheten til å ha Statsbygg som arbeidsplass gjennom sommeren. Vi tilbyr sommerjobber på våre eiendommer flere steder i landet. 

En av Norges mest attraktive arbeidsgivere

Ifølge Universums studentundersøkelse 2017.

Ta kontakt!

Birgitte Pettersen
Seniorrådgiver
Mob. 91816088
Send e-post

Nyhetsabonnement


Fyll ut feltene nedenfor så vil du fortløpende motta e-poster med aktuelle nyheter fra Statsbygg.

Felt med * må fylles ut. Les om personvern ved bruk av e-postadresser.

.

Ønsker du å avslutte ditt abonnement?
×