Skriv ut med undersider

Rekordstor anbudsutlysning på Campus Ås

Publisert 06.04.2017

Statsbygg har lyst ut entrepriser for innredningsarbeider i det nye veterinærbygget på Campus Ås for tilsammen rundt 2 milliarder kroner. Dette blir blant Statsbyggs største innkjøp noen gang. 

- Veterinærbygget er et av de største byggeprosjektene Statsbygg har hatt noen sinne, og det eneste i sitt slag når det gjelder kompleksitet. Det vil bestå av åtte bygg med tilsammen 2300 rom med et utall spesialfunksjoner og spesialutstyr, sier prosjektdirektør i Statsbygg, Erik Antonsen.

Hele 15 entrepriser ligger nå ute på anbud, blant annet bygningsmessige innredningsarbeider og alle tekniske installasjoner. I tillegg skal det kjøpes inn brukerutstyr til nærmere en milliard kroner. Brukerutstyr som påvirker bygget, slik som innebygde autoklaver (steriliseringsutstyr) og MR-maskiner for store dyr, må anskaffes nå tidlig i prosessen.

Det nye veterinærbygget skal huse både Veterinærinstituttet og veterinærutdanningen når de flytter fra Adamstuen i Oslo og samlokaliseres med Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) på Ås. Når den 63 000 kvadratmeter store bygningen står ferdig, vil den inneholde alt fra kompliserte laboratorier og undervisningsrom.

Innen 1. juni er alle anbudsfristene gått ut.

Se entrepriseutlysningene 

- Se entrepriseutlysningene på Doffin.
Se vår liste over entrepriser på Campus Ås.

Erik Antonsen
Prosjektdirektør Campus Ås
Mob. 97794982
Send e-post
Eva Kvandal
Kommunikasjonsrådgiver
Mob. 90173330
Send e-post

Nyhetsabonnement


Fyll ut feltene nedenfor så vil du fortløpende motta e-poster med aktuelle nyheter fra Statsbygg.

Felt med * må fylles ut. Les om personvern ved bruk av e-postadresser.

.

Ønsker du å avslutte ditt abonnement?
×