Skriv ut med undersider

Grimsrud ny utviklingsdirektør i Statsbygg

Publisert 17.12.2013

Bjørne Grimsrud er ansatt som ny direktør i strategi- og utviklingsavdelingen i Statsbygg. Han blir en av sju i toppledergruppen i Statsbygg som ledes av administrerende direktør Harald Nikolaisen.

Bjørne Grimsrud begynte i Statsbygg i 2007 som avdelingsdirektør i forskings- og utviklingsseksjonen, og har den siste tiden fungert som direktør for Strategi- og utviklingsavdelingen. Nå er han ansatt i stillingen på permanent basis.

- Bjørne har solid erfaring fra arbeid med virksomhetsstyring, effektivisering og innovasjon knyttet til både privat og offentlig sektor. Han har inngående kjennskap til Statsbyggs rolle og til samspillet mellom politikk og virksomhet. Jeg ser frem imot å jobbe tett med ham i fremtiden, sier Statsbyggs administrerende direktør Harald Nikolaisen.

Tidligere har Bjørne Grimsrud (50) vært forskningsleder i FAFO. Han er utdannet cand. oecon fra Universitetet i Oslo i 1991 og har også jobbet i LO, Utenriksdepartementet og Verdensbanken. I perioden 1989-1993 var han vararepresentant til Stortinget for Arbeiderpartiet.

- Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. Jeg har allerede hatt seks spennende år i Statsbygg og gleder meg nå til å ta fatt på jobben som leder av strategi- og utviklingsavdelingen også under faste rammer, sier Bjørne Grimsrud.

Kontakt

Pål Weiby
Kommunikasjonsleder
Mob. 92233395
Send e-post
×