Gull til statsbygg.no

Publisert 26.09.2014

Torsdag kveld vant Statsbygg den gjeve Farmandsprisen for beste offentlige nettsted.

Farmandprisen deles ut i forbindelse med kommunikasjonsbransjens årlige konferanse Webforum. Det er første gang Statsbygg deltar i en slik konkurranse.

- Det er spesielt gøy å vinne i konkurranse med så mange sterke kandidater, sier administrerende direktør i Statsbygg, Harald Nikolaisen. – Prisen er en anerkjennelse av det arbeidet som er lagt ned i å fornye, forenkle og forbedre våre nettsider.

Statsbygg har gått helt til topps i kategorien beste offentlige nettsted. Juryen sier i sin begrunnelse at statsbygg.no fremstår som et oversiktlig, gjennomarbeidet, nyttig og brukervennlig nettsted.

- Når juryen sier at vi har en åpningsside med umiddelbar «wow-effekt», er det et tegn på at vi har truffet med vår strategi om å vise de flotte byggeprosjektene Statsbygg har, sier Nikolaisen.

Foruten mange gode og relevante bilder, gir juryen også poeng for at det er lagt stor vekt på universell utforming. Responsivt design gjør nettstedet tilgjengelig «for alle», uavhengig av om brukeren benytter pc, nettbrett eller mobil.

Nye statsbygg.no ble lansert før sommeren. Kommunikasjonsstaben i Statsbygg har jobbet tett med Itera Gazette om utformingen av nettstedet og valg av tekniske løsninger.

Prosjektleder i Statsbygg har vært Ellen Hansen og prosjektleder i Itera Gazette har vært Mattis Linstad. 

×