- Takk for at dere hører på oss

Publisert 21.08.2015

Statsbygg får ris og ros på sosiale medier. - Takk for at dere hører på oss, sier en av de ivrigste syklistene på Twitter.

Både Statsbygg og syklister er opptatt av sikkerheten rundt byggeprosjektet nytt nasjonalmuseum på Vestbanen. Målet er null ulykker og i sommer ble derfor ny sykkelvei med fortau åpnet langs byggegjerdet.

Hett tema

Trygg sykkelvei i området har også vært et hett tema på Twitter i sommer. Syklistene er en sterk interessegruppe og opptatt av å gjøre Oslo til en grønn by. Og da bilister begynte å parkere ulovlig på en ledig tomt ved siden av prosjektets brakkerigg i Munkedamsveien, ble det igjen en hissig stemning på Twitter. Statsbygg ordnet opp og fikk slutt på biler som sperret for syklister. Der førte til Twitter-jubel blant engasjerte syklister.

- Tusen takk at dere responderer og handler på innspill fra vanlige dødelige på sosiale medier, sier en ivrig syklist og Twitter-bruker, Bjørn Subramaniam Andersen.

Han er en av de 344.349 syklistene som har passert Munkedamsveien så langt i år, og er opptatt av trygg sykkelvei ved byggeprosjektet.

Kontakt

×