Første utstyrskontrakt på Ås

Publisert 05.12.2016

Statsbygg og Siemens Healthcare AS har signert en avtale om utstyr til bildediagnostikk av hest og familiedyr på Campus Ås. 

Utstyret skal brukes til dyreklinikkene i det nye veterinærbygget som er under oppføring for NMBU (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet).

Kontrakten med Siemens til en verdi av 15 million kroner (inkl. mva.) er den første kontrakten som skal inngås med ulike utstyrsleverandører fremover. Til sammen skal det kjøpes utstyr for rundt 700 millioner kroner, en prosess som vil pågå over flere år.

Når veterinærbygget står ferdig vil det være på rundt 63 000 kvadratmeter, og vil romme både Veterinærhøgskolen og Veterinærinstituttet. Statsbygg skal oppføre rundt 74 800 kvadratmeter med nybygg på Campus Ås. Innflytting er planlagt til august 2019.

Bildetekst

Prosjektdirektør Erik Antonsen gratulerer Tore Kvåle, Siemens Healthcare AS med kontrakten. Til stede var også (bak fra venstre) Are Kvernmoen, Siemens; Gine E. Støren, prosjektleder Statsbygg; Leif Løkkeberg, utstyrsrådgiver; Olav Heskestad, Siemens og Ellinor F. Bilet, utstyrsrådgiver. Foto: Statsbygg

Kontakt

×