Påminnelse: Frokostmøte om Statsbygg i 200!

Publisert 11.02.2016

Statsbygg inviterer alle interesserte til frokostmøte torsdag 18. februar for å høre om Statsbyggs mangfoldige og spennende historie gjennom 200 år.

Ottar Julsrud, forfatteren av Statsbyggs jubileumsbok "Bygg med mening, Statsbygg 1816-2016", gir et innblikk i vår historie som startet i 1816. Christian Ancher Collett opprettet et enmannskontor da Norge var i union med Sverige og Kong Carl den II regjerte.

- Med det skrev en svenske det første kapittelet i Norges nyere byggehistorie. Siden har Statsbygg fortsatt å skrive historie på egenhånd, hver dag! Historien skrives gjennom de byggene Statsbygg er byggherre for, eiendommene vi forvalter og drifter, og rekken av andre oppgaver og prosjekter som bidrar til å utvikle hele bygge- og eiendomsbransjen. Statsbygg leverer bygg med mening, sier Hege Njaa Aschim, kommunikasjonsdirektør i Statsbygg.

Forfatter Ottar Julsrud (f. 1950) har bakgrunn fra Aftenposten og Norsk Pressebyrå, og har blant annet skrevet bøkene «FLY – trygt opp og trygt ned. Norsk flysikringstjenestes historie.» (Aschehoug 2008) og «Presse med mening» (Den Konservative Presses Forening 1992).

Program

08.30   Servering av frokost
09.00   Administrerende direktør Harald Nikolaisen ønsker velkommen
            Forfatter Ottar Julsrud "Bygg med mening"
10.00   Slutt

Velkommen, og ta gjerne med en kollega!

Tid. Sted. Påmelding

Dag: torsdag 18. februar
Tid: kl. 08.30
Sted: Statsbygg, Biskop Gunnerus gate 6 (Byporten)
Påmeldingsfrist: mandag 15. februar kl. 13.30
Påmelding til arrangement@statsbygg.no

Kontaktperson:

×