God på anskaffelser

Publisert 28.10.2016

Statsbygg er god på anskaffelser. Det har også Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) merket seg. De har nominert Statsbygg til hele tre av fire priser som skal deles ut på sin anskaffelseskonferanse 3. november.

- Statsbygg kjøper varer og tjenester for rundt 6 milliarder kroner hvert år, og hvis vi tar med stort og smått har vi rundt 1000 anskaffelser i året. Av disse er om lag 300 kunngjort nasjonalt og innenfor EØS-området. Med et så stort omfang har vi et spesielt ansvar for å opptre etterrettelig og å ha god styring på det vi anskaffer for å gjøre best mulig innkjøp, sier Bård Sandbæk, innkjøpssjef i Statsbygg.

Han synes det er stas for hele virksomheten å bli nominert til så mange priser, og understreker at alle avdelingene i Statsbygg har bidratt til å løfte kvaliteten på anskaffelsene.

- Det er spesielt moro å bli nominert til etikkprisen for andre år på rad. Det har vært et satsningsområde for Statsbygg og det har stor innvirkning på omdømmet vårt, både innenlands og ikke minst for alle utenlandsprosjektene, avslutter Sandbæk.

Les mer om prisene...

...på difi.no

Kontaktpersoner

×