Rekordbesøk på 200-årsdagen

Publisert 10.11.2016

Statsbyggkonferansen har aldri hatt flere besøkende enn på gårsdagens jubileumskonferanse. 

500 deltakere var til stede for å markere Statsbyggs tohundreårige virksomhet. Tema for konferansen var digitalisering og fremtidens arbeidsliv.

Forandringer

Torry Pedersen, administrerende direktør og ansvarlig redaktør i VG, er toppleder i en bransje som spesielt godt merker digitaliseringen og nye medievaner.  På konferansen snakket Pedersen om viktigheten av å ha en kultur som trygger gjennomføring og en flat struktur. I VG prioriteres å bruke data for innsikt og analyse for kontinuerlig forbedre produktet.

Andre foredragsholdere var blant annet administrerende direktør Hege Skryseth i Kongsberg Digital, Snøhetta-grunnlegger Kjetil Trædal Thorsen og internett- og nye medier-direktør Torgeir Waterhouse i IKT-Norge.

Med digitaliseringen fører også endring i arbeidsoppgaver og organisering av virksomheten. På konferansen presenterte Thora Lou Haavik. og Therese Ødegaard erfaringer og lærdommer fra et omstillingsprosjekt ved Folkehelseinstituttet. Deres oppfordring var å inkludere og informere de ansatte i hele prosessen.

Nasjonsbyggeren Statsbygg

Administrerende direktør Harald Nikolaisen i Statsbygg ønsket velkommen sammen med konferansier Kari Slaatsveen. Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner åpnet jubileumskonferansen med et foredrag om Statsbygg som nasjonsbygger.

×