Søk Summer Internship!

Publisert 29.01.2016

Statsbyggs Summer Internship gir deg mulighet til å få erfaring fra en av Norges største byggherrer. Som Summer Intern hos oss vil du få utfordrende arbeidsoppgaver og tett oppfølging gjennom hele sommeren. 

Vi er på utkikk etter studenter fra mange studieretninger, som har ett til to år igjen av en mastergrad. Spesielt er vi på jakt etter gode ingeniør-, arkitekt- og økonomistudenter. Vi ønsker også gode kandidater fra andre studieretninger, som jus, IKT, kommunikasjon, eiendomsfag, HR, naturforvaltning, industriell økologi og arkiv.

Vårt Summer Internship er noe mer enn en sommerjobb. Du vil få være med på ulike kurs og seminarer, i tillegg til besøk på byggeplasser og eiendommer. I Internship-programmet vil det sosiale gå hånd i hånd med det faglige.

Vi ser etter nysgjerrige og lærevillige studenter, som er samarbeidsvillige og har godt humør. Dette bidrar til det gode arbeidsmiljøet vårt. Statsbygg er opptatt av å gi studenter relevant erfaring, og setter pris på å lære av studenter med oppdatert kompetanse.

Søknadsfrist er 7. februar 2016. Alle som søker må legge inn fullstendig CV, søknadstekst, attester og karakterutskrift.

Les mer om Summer Internship og søk på Summer Internship i Statsbygg.

Idas anbefaling:

Blogger

Tidligere summer interns har skrevet blogg. Her kan du kan lese om deres opplevelser hos oss: bloggen 2015 og bloggen 2014.

Kontakt

×