Topp 30 blant ingeniørstudentene

Publisert 26.04.2016

Statsbygg fortsetter framgangen som en populær arbeidsgiver for framtidige ingeniører. 

Siden 2013 har Statsbygg steget rundt fem plasser årlig på Universums arbeidsgiverprofilering og er nå på listen over de 30 mest populære arbeidsgiverne her i landet.

Attraktivt

- Det er gledelig at flere og flere ingeniørstudenter synes Statsbygg er en attraktiv og spennende arbeidsplass, sier Marianne Nordby Fålun, økonomi- og administrasjonsdirektør i Statsbygg.

Hvert år spør Universum norske studenter om hvor de aller helst vil jobbe. Over 15.000 studenter har svart.

God profilering

- Statsbygg har hatt en jevn utvikling siden 2013, og her ser vi at tendensen fortsetter i år. Dette kan blant annet tilskrives god arbeidsgiverprofilering i mange år, sier Carlo Duraturo i Universum Nordic, som leder Universum i Norge.
Bygg- og anleggsbransjen opplever større pågang fra unge ingeniørstudenter på grunn av den økonomiske situasjonen i Norge. Også Statsbygg opplever økt interesse når ledige stillinger lyses ut.

Søker utfordringer

- Unge, velutdannede som vil jobbe hos oss forteller at det er fordi Statsbygg kan tilby en trygg jobb, utfordrende oppgaver, og de nyansatte blir gitt ansvar og muligheter til utvikling, sier Fålun.

Statsbygg har utviklet et populært Summer Internship-program og knyttet nettverk med studenter gjennom faglig samarbeid og karrieredager på universiteter og høgskoler.

- Universum-kåringen viser at vi har lyktes med å profilere Statsbygg som en god arbeidsplass, sier Fålun.

×