Fem løsningsforslag for NTNU/Sit-idrett

Publisert 27.01.2017

Fem prekvalifiserte grupper leverte mandag 23. januar sine løsningsforslag for nybygget til NTNU og Sit-idrett i Trondheim. Evalueringsarbeidet er allerede i gang, 

Nybygget til NTNU og Sit-idrett i Elgsetergate 10-14 på Øya i Trondheim er en totalentreprise med løsningsforslag.

Fem prekvalifiserte grupper leverte mandag 23. januar sine løsningsforslag. Arbeidet med å evaluere forslagene og kåre en vinner er allerede i gang. I evalueringsutvalget sitter representanter fra Statsbygg, NTNU og Sit.

- Det er fem gode løsningsforslag som har kommet inn og det blir et spennende arbeid å evaluere disse. Mot slutten av mars vil vi kåre en vinner og inngå kontrakt, sier prosjektleder Tore Berg i Statsbygg.

Bygget vil inneholde arealer til trening, undervisning, sosiale soner og kafé. Det er ønske om et sambruk av arealene mellom NTNU og Sit. Nybygget skal være transparent og pulserende, attraktivt for studenter og ansatte, og lokalene skal kunne benyttes også etter ordinær studietid. Med en sentral beliggenhet og en eksponert tomt vil nybygget være med å forme Trondheims bybilde. Prosjektet har en høy miljøambisjon, bygget skal bli BREEAM Excellent sertifisert som bygget, og ZEB O÷EQ.

De prekvalifiserte

Se løsningsforslagene fra de fem prekvalifiserte gruppene.

  • Backe Trondheim AS og Link Arkitektur 
  • Betonmast AS, Narud Stokke Wiig Arkitekter og Lerche Arkitekter AS
  • HENT AS og Henning Larsen Architects
  • Skanska Norge AS og Lusparken Arkitekter 
  • Veidekke Entreprenør AS og HUS Arkitekter 

×