Søk Summer Internship

Publisert 05.01.2017

Start karrieren med relevant erfaring fra en av Norges største byggherrer. Som Summer Intern hos oss vil du få utfordrende arbeidsoppgaver og tett oppfølging gjennom hele sommeren.

Vi er på utkikk etter studenter fra mange studieretninger, med ett til to år igjen av en mastergrad. Spesielt er vi på jakt etter gode ingeniør-, arkitekt- og økonomistudenter. Vi ønsker også gode kandidater fra studieretninger som jus, IKT, kommunikasjon, eiendomsfag og HR.

Vårt Summer Internship er mer enn en sommerjobb. I tillegg til den praktiske erfaringen du vil få til daglig, legger vi opp til kompetansebygging gjennom kurs og seminarer, i tillegg til besøk på byggeplasser og eiendommer. En annen viktig del av Internship-programmet er det sosiale aspektet.

Vi ser etter nysgjerrige og lærevillige studenter, som er samarbeidsvillige og har godt humør. Dette bidrar til det gode arbeidsmiljøet vårt. Statsbygg er opptatt av å gi studenter relevant erfaring, og setter pris på å lære av studenter med oppdatert kompetanse.

Søknadsfrist er 22. januar 2017. Alle som søker må legge inn fullstendig CV, søknadstekst, attester og karakterutskrift.

Les mer om Summer Internship og søk på Summer Internship i Statsbygg.

×