Fullt hus på Statsbyggkonferansen

Publisert 08.11.2019

Rundt 440 kunder, samarbeidspartnere og leverandører var samlet da Statsbyggkonferansen 2019 utforsket sikkerhetskrav og ønsker om åpenhet. 

Med tittelen «Åpen//lukket» tok årets konferanse for seg utfordringene som skapes når kravet til sikkerhet og kontroll øker samtidig som vi ønsker åpenhet og dialog. Målet var å diskutere hvorvidt bygninger og omgivelser kan være åpne - og samtidig lukket.

- Årets konferanse viste hvordan vi blir påvirket av omgivelsene våre, arkitekturen og livet omkring bygningene. Vi ønsket å belyse hvordan vi kan ha et bevisst forhold til dette, samtidig som vi skal ivareta økte krav til sikkerhet, og det synes jeg vi fikk til, sier administrerende direktør Harald Nikolaisen i Statsbygg.

Konferansen ble åpnet av kommunalminister Monica Mæland. Fra scenen var også direktør Karin Hindsbo ved Nasjonalmuseet og assisterende direktør Håkon Skulstad i Politidirektoratet blant dem som delte sine tanker om tematikken.

Deretter ble spennet mellom åpne og lukkede rom diskutert videre i to parallellsesjoner, der publikum fikk høre erfaringer fra blant annet fengsler, universiteter og barnevernsinstitusjoner.

Hege Njaa Aschim
Kommunikasjonsdirektør
Mob. 91370172
Send e-post
×