Søk Summer Internship

Publisert 11.09.2019

Vi har åpnet for søknader til neste års Summer Internship! Programmet er lønnet, tilbyr to ukers ferie og hver student blir fulgt opp av en egen fadder.

Hver sommer gir Statsbygg 30 studenter muligheten til å utvikle sin kompetanse gjennom vårt Summer Internship. Gjennom sommeren får studentene løse faglige utfordringer med veiledning fra en fadder og et sterkt fagmiljø. I tillegg til arbeidserfaring får studentene relevante kurs, befaring på byggeprosjekter og sosiale arrangementer. Internshipet er derfor en god arena for å bygge nettverk på tvers av utdanningsinstitusjoner og fagområder.

Les stillingsutlysningen og søk via Webcruiter

Stort spenn i problemstillinger

Som statens byggherre er det et stort spenn i problemstillingene som skal løses. Alle studenter kan søke, men det er spesielt relevant med studenter innen ingeniørfag, arkitektur, økonomi, areal- og planfag, juridiske fag, eiendomsfag, kommunikasjon, SHA/HMS, HR og IKT. Internsprogrammet passer for studenter som har igjen 1-2 år av sin masterutdanning.

Interns vil få tilhørighet i en av våre syv avdelinger; Byggherreavdelingen, Eiendomsutvikling og forvaltning, Drift og vedlikehold, Faglig ressurssenter, Rådgivning og tidligfase, Økonomi- og virksomhetsstyringsavdelingen eller Digitalisering og utvikling. I tillegg skal både Kommunikasjonsstaben og HR-staben ha en egne interns. Det er et lønnet internship som varer i åtte uker, fra 15. juni til 7. august, hvorav uke 28 og 29 er ferie.

Kontakt

Mathilde Skarheim Bjørnsen
Rådgiver
Mob. 92867130
Send e-post
Ingeborg Louise Gustavsen
Rådgiver
Mob. 99453445
Send e-post
×