Stor interesse for NTNU Campussamling

Publisert 01.11.2019

Over 100 rådgivere og arkitekter var tilstede da Statsbygg presenterte kommende anskaffelser i prosjektet som skal samle NTNUs campus i Trondheim. 

På markedsmøtet denne uken fortalte Statsbygg om utviklingen av campussamling-prosjektet frem til i dag og om den planlagte prosjektutviklingen fra 2020. De kommende kontraktene for arkitekt- og rådgivertjenester for programutviklingsfasen ble også presentert.

- Det store oppmøtet og engasjementet tyder på at dette er et prosjekt som vekker betydelig interesse i bransjen. Det tar vi med oss når vi nå jobber videre med campussamlingen, sier prosjektleder Kristin Vesterkjær i Statsbygg.

NTNU i Trondheim er i dag spredt flere steder i byen. Statsbygg leder prosjektet som skal samle NTNU på Gløshaugen.

Dersom et endelig byggeprosjekt blir vedtatt av Stortinget, vil det bli et av de største Statsbygg-prosjektene noensinne.

Programutviklingsfasen for NTNU Campussamling starter etter planen opp i 2020. I programutviklingsfasen skal det utvikles en helhetlig plan for bygninger og uteområder parallelt med reguleringsplanarbeid.

Programutviklingsfasen er første del av forprosjektet. Andre del er planleggingsfasen, som vil inngå som opsjon. Programutviklingsfasen har tre hovedprosesser i to kontrakter: én kontrakt for reguleringsplantjenester, og én kontrakt for programmeringstjenester og prosjekteringstjenester.

Se video av det aktuelle Gløshaugen-området her

Kristin Ekjord Vesterkjær
Prosjektleder
Mob. 91606967
Send e-post
Gjermund Jappée
Seniorrådgiver
Mob. 41512178
Send e-post

Last ned presentasjonen fra markedsmøtet her

Presentasjon markedsmøte
×